INGLIZ TILINI O’QITISHDA ZAMONAVIY INTERAKTIV METODLAR - Axmatjonova Buvzulayxo Murodilla qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ingliz tilini o'qitishda zamonaviy interaktiv metodlarlardan foydalanish haqida ma'lumotlar berilgan.