O’ZBEKISTONDA TURIZM VA UNING AHAMIYATI - Yuldasheva F. F; Sohibova Shahzoda Yorqin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
ANNOTATSIYA: Maqolada turizm sohasining milliy iqtisodiyotda tutgan o'rni, turizmni rivojlantirishning istiqbollari, turizm tushunchasi, uning boshlanishi, shakllanishi va tarixi hamda pandemiyaning turizmga ta'siri bayon etilgan. Shuningdek, O'zbekistonning tarixiy va madaniy yodgorlik resurslari ko'rsatilgan.