INGLIZ TILINING DUNYO HAMJAMIYATIDA TUTGAN O’RNI - F.F. Yuldasheva; N.J.Ashrafxonova (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Dunyo miqyosida o'z o'rniga ega bo'lgan, bugungi kunda kompyuter va dasturlash tili hisoblangan ingliz tilini o'rganishga talab yildan yilga ortib bormoqda. Maqolada ingliz tilining qanchalik muhim til ekanligi, nima uchun uni o'rganishimiz kerakligi va uning hayotimizda tutgan o'rni haqida bilib olishingiz mumkin.