ZAMONAVIY DAVRDA TA’LIM TIZIMIDA QO’LLANILAYOTGAN ONLAYN TA’LIMNING YUTUQLARI VA KAMCHILIKLARI - F.F. Yuldasheva; D.M.Shoqosimova (Journal of new century innovations, 2022)
Annotasiya: Ushbu maqolada hozirgi davrda pandemiya sababli onlayn o'qitishning afzallik tomonlari va kamchiliklari yoritilgan. Maqolada xorijdan kirib kelgan yangi texnologiyalar haqida ham maʼlumot topishimiz mumkin, va ularni oʻquv jarayonida qanday qo'llanilishi haqida maʼlumotlar mavjud.