NEMIS TILINI O’QITISHDA FOYDALANILADIGAN METODLAR. - Saminova Dilafruz Muhiddin qizi; Fayazov Saydullo Fozilovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Nemis tilini o'qitishda foydalaniladigan metodlar haqida ma'lumotlar berilgan.