TA’LIM-TARBIYA TIZIMIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISH VA ULARNI TA’LIM JARAYONIGA JORIY ETISH USULLARI - Sobirov Dilshod Solayevich (Journal of new century innovations, 2022)
Zamonaviy axborot texnologiyalarini ta’lim tizimiga tadbiq etish, iqtisodiy samara berishi bilan bir qatorda, o‘quv jarayonida yangi o‘qitish uslublarini qo‘llashga keng imkoniyatlar ochadi. Ta’lim tizimida axborot texnologiyalarini qo‘llash asosan, axborot texnologiyalarining pedagogik-dasturiy vositalari yaratilishi bilan bog‘liq.