SO’Z TURKUMLARI TO’G’RISIDA YANGICHA QARASHLAR - Xudoyberganova Asila Azizbek qizi; Djakbarova.M (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqolada so'zlarni so'z turkumlariga ajratish, so'z turkumlarining o'zaro farqlari, olimlarning so'z turkumlari to'g'risidagi qarashlari, so'z turkumlari haqida nazariy ma'lumotlar yoritilgan.