O’ZBEK TILI VA INGLIZ TILIDA FE’L NISBATLARI - Feruza Sharipova; Ibodullayeva Shahnoza Farxod qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Quyidagi maqola o’zbek tili va ingliz tilida fe’l nisbatlarining turlanishini o’rganib ularning bir biridan farqi va qo’llanilishini yoritib beradi. Maqolaning asosiy mazmuni ingliz tilini ikkinchi xorijiy til sifatida o’rganuvchi talabalarga fe’l nisbatlarining mohiyatini ikkala tilda to’liq tushunishi uchun yordam beradi.