BOLALARDA UCHRAYDIGAN QIZAMIQ KASALLIGINING KLINIK KOʻRINISHLARI, PROFILAKTIKASI VA DAVOLASH USULLARI. - Mahammadiyev Baxtiyor Faxriddin o'g'li; Rasulova Lutfiya Lutfitdin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda uchraydigan qizamiq kasaligining klinik ko‘rinishlari va profilaktikasi davoladh usullari haqida