BOSHLANG’ICH SINFLARDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Bekqarayeva Aynur Taubaevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotasiya: Ushbu maqolada umumta'lim maktablarining boshlang'ich sinf darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanish afzalliklari yoritilgan.