MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR RIVOJLANISHIDA O’YINLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qodirova E`zoza Bahodir qizi; Tursunova Muxayo Raxmonovna; Kushvakova Yulduz Erkinovna; Po`latova Maxliyo Robbimovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishida o’yinlarning psixologik xususiyatlari haqida keng va mazmunli fikrlar yoritib o’tilgan.