BOSHLANG’ICH SINFLARDA TARBIYA DASRLARINI TASHKIL ETISH - Fazilat Ramanberganova Yangibayevna; Salomat Yuldashova Shomurodovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang'ich sinflarda tarbiya dasrlarini tashkil etish, boshlang‘ich sinf o‘qituvchilaridan o‘z mahoratlarini doimiy tarzda oshirib borishlari, ilg‘or pedagogik texnologiyalarning izchil metodlari mohiyatini to‘g‘ri anglashlarini o'rgatish haqida batafsil bayon etilgan.