TOG’AY MURODNING “OYDINDA YURGAN ODAMLAR” QISSASINING SYUJET QURILISHI - Ro’ziyeva Xolida Shomirzayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada Tog’ay Murodning “Oydinda yurgan odamlar” asarining g’oyaviy mazmuni, uning syujet qurilishi, syujetning ichki uzvlari, asar qahramonlarining pok muhabbati, yoritilgan.