NATURALISM ACCORDING TO EMILE AND STEPHEN CRANE’S THEORY - Yuldasheva F.F.; To’rayeva Gulzodabegim (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada siz naturalism yo'nalishi haqidagi ma’lumotlarni Emile Zola va Frank Norris kabi naturalistlarning shu yo'nalish bilan bog’liq nazariyalari asosida o'rganishingiz mumkin.