MATEMATIKA VA GEOMETRIYA DARSLARIDA UCHBURCHAKLAR MAVZUSINI O‘QITISHDA O‘ZIGA XOSLIK TOMONLARI YUZASIDAN USLUBIY TAVSIYA - Axunova Maxliyoxon Mo‘ydinovna; Temirova Sarvinoz Salohidin qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu uslubiy tavsiyada geometriya va matematika darslarida uchburchak haqidagi mavzularni o‘qitishda o‘ziga xos usullar, va metodik yo‘nalishlar berilgan, fikr-mulohazalar bildirilgan.