BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MATEMATIKA DARSLARIDA DIDAKTIK O‘YINLARDAN FOYDALANIB TASHKILLASH YUZASIDAN METODIK TAVSIYA - Xalmatova Sayyoraxon Qulfidinovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida didaktik o‘yinlar vositasida darslarni olib borish bolalarning aqliy faoliyatga tezroq kirishishlari va koʹnikma hosil qilishlariga yordam berishdagi ahamiyati ko‘rsatilgan holda didaktik o‘yin namunalari va ularni o‘tkazish yo‘llari batafsil yoritib o`tilgan.