SURXONDARYO VILOYATI SHAROITIDA ISTIQBOLLI ANOR (PUNICA L.) NAVLARINING XUSUSIYATLARI - Rajabov Bahriddin Sobirjon o’g’li; Tursunmurodov Sherzod Shoniyoz o`g`li; Eshpo`latov Sunnatullo Erkin o`g`li; Saydullayev To`ra Sayfiddin o`gli (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada bog' ne'matlaridan bo'lmish anordan yuqori va sifatli hosil olish hamda ularga bo'lgan aholi ehtiyojini qondirish uchun bu daraxt va uning mevasini yetishtirishda samarali parvarish qilish uni o'z vaqtida oziqlantirish va turli zararli organizmlardan himoya qilishdir.