MUSOBOQA O’TKAZISHDA HAKAMLARNING VAZIFALARI - Shodiyev Fozil Hikmatulloyevich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, voleybol sportining musobaqalaridagi hakamlik hay’atlarining vazifalari va vakolatlari haqida qisqa ma’lumotlar berib o’tilgan.