TASVIRIY SAN’ATDA OQIM VA YO‘NALISHLAR - Eshanquliyeva Go‘zal Nabijonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Maqolada umumta’lim maktablarida tasviriy san’at darslarida oqim va yo‘nalishlar, asarlarni badiiy idrok qilish va jahоn san’atida o’zining muhim o’rni bilan alоhida ahamiyat kasb etgan imprеssiоnizm, pоstimprеssiоnizm, kubizm, puantilizm, fоvizm kabi yirik оqim va yo’nalishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.