BOSHLANG’CH TA’LIMDA SINF RAHBARINING PEDAGOGIK MAHORATI - Shomirzayeva Zulfiya Solijonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: 0’zbekiston Respublikasida o'qituvchi kadrlaming ma’naviy qiyofasiga, aqliy salohiyatiga hamda kasbiy mahoratiga nisbatan alohida masuliyat yuklangan. Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda sinf rahbarining ish tartibi, pedagogik mahorati va o’quvchi bilan ishlash tartibi haqida yoritib berishga harakat qilindi.