QURILISH MATERIALSHUNOSLIGIDA NANOTEXNOLOGIYA ELEMENTLARIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI. - Rizayev Bahodir; Axmedov Islombek; Xolmirzaev Sattor; Xamidov Adxamjon; Qodirova Feruza; Umarov Isroiljon (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada qurilish materialshunosligida qo'llaniladigan yangi nanotexnologiyalar bo'yicha ma'lumotlar berilgan bo'lib, ulardan foydalanish yo'llariga to'xtalib o'tilgan.