BOSHLANGʻICH SINFLARDA TEXNOLOGIYA DARSLARI ORQALI O‘QUVCHILARNI KASB – HUNAR TANLASHGA TO‘GʻRI YO‘NALTIRISH - Abdullayeva Shahida; Atayeva Gulzor (Journal of new century innovations, 2022)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining 2019-yil 29-apreldagi “O‘zbekiston Respublikasi xalq ta’limi tizimini 2030-yilgacha rivojlantirish konsepsiyasi” asosida PF-5712-son Farmoni qabul qilingan.Ta’lim tizimida mavjud muammolarni bartaraf etish maqsadida qator loyiha va chora-tadbirlar rejasi ishlab chiqilgan.Xususan, umumiy o‘rta ta’lim muassasalari uchun “Yangi avlod darslik”larini yaratish va “Texnologiya” fanini rivojlantirish masalalari oldinga surilgan.