TAYYORLOV GURUHLARDA MARKAZLAR BILAN ISHLASH TAMOYILLARI - Abdurasulova Malohat Abdurasulovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Men bu maqolamda har bir o’sib kelayotgan yosh avlodni qiziqishlarini hisobga olgan holda mehnatga kasb yo’naltirishning bog’chadagi bug’ini bu markazlar bo’lishini aytib o’tganman .