БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА ҲУҚУҚИЙ ТАРБИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Гулзар Жумамуратова; Тумарис Азизова (Journal of new century innovations, 2022)
Ушбу мақола инсон маънавияти ривожида умуммиллий ва умуминсоний, хуқуқий қадриятларни ўрганишнинг усулларига бағишланган