MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLANING RIVOJLANISHIDA TIL VA NUTQ MARKAZINING AHAMIYATI. - Ortiqova Gulshan Toshpo'latovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarning rivojnalanishidagi til va nutq markazlarining ularga va muassasaga bo’lgan ahamiyati haqida so’z yurutilgan.