ONA TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARGA GRAMMATIK TUSHUNCHALARNI O‘RGATIB BORISHNING AHAMIYATI - Rahmonaliyeva Nigoraxon Kamoliddinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada ona tili ta’limi oldida turgan dolzarb masalalar va ularning yechimlari yuzasidan ayrim tavsiyalar berilgan. O‘quvchilarga grammatik tushunchalarni topshiriqlar asosida oddiy va samarali usullarda tushuntirish yo‘llari batafsil bayon etilgan.