MOSLASHGAN ANIQLOVCHINING SHAXS-SON KATEGORIYASIDA IFODALANISHI - Maxmudova Gulmira Jaxon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Maqolada arab tilida son kategoriyasining moslashgan hamda moslashmagan aniqlovchilarda ifodalanishi to‘g‘risida so‘z boradi. Bunda aniqlovchi va aniqlanmishning o‘zaro munosabati, turlari va son katekoryasi vositasida qayday grammatik shaklga ega bo‘lishi shu bilan bir qatorda xususiyatlari haqida ma’lumot beriladi.