ХАВФСИЗ ТУРИЗМ БЎЛИНМАЛАРИНИНГ ТАШКИЛ ЭТИЛИШИ – ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ГАРОВИ. - Исмаилов Исамиддин; Шукуров Фарход Норқулович (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мақолада ички ишлар органлари хавфсиз туризмни таъминлаш бўлинмаларининг ташкил этилиши, уларнинг асосий фаолият йўналишлари, шунингдек транспорт ва туризм объектларида жамоат хавфсизлигини таъминлашнинг самарали тизимини жорий этишга оид амалга оширилаётган чора-тадбирларнинг мазмун-моҳияти, хусусан мазкур таркибий тузилмалар амалиётига жорий этилаётган янги тартиблар ва механизмлар юзасидан мулоҳаза юритилган.