BOLALARDA NUTQ NUQSONLARINI BARTARAF ETISH - Sapayeva Hafiza (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: maqolada nutqida nuqsoni bo’lgan bolalar nutqini о’rganish. Duduqlanuvchi bolalarda mustaqil nutqni rivojlantirish usullarini, logoped, tarbiyachi va ota-onalar bilan suhbat о’tkazish. Duduqlanuvchi bolalarda mustaqil nutqni tekshirish. Duduqlanuvchi bolalar mustaqil nutqini rivojlantirishni takomillashtirish hamda tasniflash haqida bayon etilgan.