ALOE O’SIMLIGINING DORIVORLIK XUSUSIYATLARININI ANIQASH - R.Abduraxmonova (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu ishda aloe o’simligining dorivor va ishtaxa ochuvchi xususiyatlari to’g’risida ma’lumot keltirilgan. Boshqa tomondan bosh og’rig’i hamda tupurkuloz kassaliklarini davolash jarayonida o’simlik ekstraktlari foyda berishi xaqida yoritib o’tilgan.