SIL KASALLIGINI DAVOLASH VA OLDINI OLISH. - D.U.Ganiyeva; M. Sh.Jakbarova; Atahadjiyeva Yo. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sil kasalligi va uning qo'zg'atuvchisi hamda kasallikni davolash va oldini olish haqida ma'lumotlar berilgan.