ADABIYOT DARSLARIDA KO’RGAZMALILIK VA ZAMONAVIY INTERFAOL METODLAR - Jo'rayeva Maftuna Mahkamovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqola “Adabiyot darslarida ko’rgazmalilik va zamonaviy interfaol metodlar”haqida fikr yuritiladi.