MAKTABDA MATEMATIKA FANINI O‘QITISHNING MAZMUNI VA METODIKASI. - Bektosheva Feruza Abduxoliq qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola matematika fanini o’qitishning mazmun mohiyati, Matematika fan sifatida qachondan shakllanganligi, matematika o’qitish metodikasining predmeti matematika ta’limining maqsadi va mazmuni, matematika o’qitish usullari, vositalari va shakllari yoritib berilgan.