МАҚСУД ШАЙХЗОДА - Xushnazarova (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация Буюк мутафаккир ва шоир Алишер Навоийга “Ғазал мулкининг султони” дея илк маротаба эътироф этган юксак истеъдод соҳиби,нафис ва ўткир дидли, беғубор нажиб бир инсон ҳақида сўз кетганда кўз ўнгимизга Мақсуд Шайхзоданинг ёрқин сиймоси намоён бўлади.