TENGLAMALAR - Karimova Kamola Komil qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Ta’limiy: oʻquvchilarning noma’lum sonni topish, tenglama va tenglama tuzish orqali masalalarni yechish koʻnikmalarini takomillashtirish.