ONA TILI FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLARNING O’ZIGA XOS AHAMIYATI - Karimova Dilnoza Abdupattoqovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ona tili ta'limi oldiga ijtimoiy jihatdan mukammal shakllangan, mustaqil fikrlay oladigan, nutq va muloqat madaniyati rivojlangan, savodxon shaxsni kamol toptirish maqsadi qo'yiladi. O'quvchi yoshlarni dars mashg'ulotlarida ta'lim standartlari bo'yicha qo'yilgan me'yorlarni egallashlari uchun qo'llanadigan zamonaviy metodlar o'z o'rnida ijobiy natijalarga zamin bo'la oladi