BIOLOGIYANI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARDA TADQIQOTCHILIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Berdiqulova N.R.; Fayziyeva N.T. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bioloigiyani o‘qitishda tadqiqotchilik ko‘nikmalarini shakllantirish, tadqiqotlarni to‘g‘ri tashkil etish to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.