KIMYO FANI O’QITISH METODIKASI. - Shamsiddinov Muxammadjon Ziyavidinovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Kimyo fani va uning o'qitish metodikasi haqida ma'lumotlar berilgan.