PARATEKVONDOCHILARNI O‘QUV DASTURI - Po‘latov L.T.; Qarshiyev S.S. (Journal of new century innovations, 2023)
Ta‘lim mussasalari uchun sport mashg’ulotlari dasturi ‘’bolalar va o‘smirlar sport maktablari, olimpiya zaxiralarining ixtisoslashtirilgan bolalar va o‘smirlar sport maktablari, olimpiya zaxiralari maktablari, federatsiyalar, yuqori sport mahorat maktabi, sport o‘quv markazi va qo‘shimcha ta’lim bilan shug’ullanadigan boshqa yuridik tashkilotlar, Oliy talim mosalar bilan ishlash.