SHAYX MUHAMMAD SODIQ MUHAMMAD YUSUF ASARLARINING YOSHLAR TA’LIM TARBIYASIDA TUTGAN O’RNI VA AHAMIYATI - Palvannazirova Yulduz (Journal of new century innovations, 2023)
Annatatsiya:Ushbu maqolada Shayx Muhammad Sodiq Muhammad Yusuf asarlarining yoshlar ta'lim, tarbiyasi,kelajak hayotida qanchalik muhim vositalardan biri ekanligi to'liq yoritib berilgan.