CHET TILLARINI OʻQITISHDA ONLAYN TAʼLIMNING YUTUQ VA MUAMMOLARI - Yuldasheva F.F.; Mamajonova Rayxona (Journal of new century innovations, 2023)
Mazkur maqolada xorijiy tillarni o’qitish jarayonida onlayn ta’limning yutuqlari, imkoniyatlari va kamchiliklariga tasnif beriladi. Zamonaviy texnologiyaning ta’lim jarayonidagi ahamiyati haqida to’xtalib o’tiladi.