ХХ АСРНИНГ 80-ЙИЛЛАРИДА ШЕЪРИЯТ ОБЗОРИ - Жамолова Зилола (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мазкур мақолада ўзбек танқидчилигининг ХХ аср 80-йиллари адабий обзорларида шеърият қай даражада таҳлил қилингани ҳақида фикр юритилади.