MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHILARINING MASHG’ ULOTDAGI FAOLLIKLARIDA NOAN’ANAVIY O’YINLARNING AHAMIYATI - Juraboyeva Shohsanam Sharifjon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya :Maktabgacha ta’lim tizimida tarbiyachi xodimlarning bola faoliyatidagi roli va tarbiyachi mahorati.