BOSHLANG’ICH TA’LIMDA BOLALARDA MATEMATIK TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISHGA PSIXOLOGIK YONDASHISH - Ikromova Iroda (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshang’ich ta’limda matematika fani, uning o’rgatilishi, ilk bosqichlarda o’qitish metodikasi, noan`anaviy metodlar shuningdek darslarni to’g’ri tashkil qilish haqida so’z yuritiladi.