TA’LIM RUS TILIDA OLIB BORILADIGAN MAKTABLARDA O‘QUVCHILARNING NUTQIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH VA O’ZBEK TILINI O’QITISHNING SAMARALI USULLARI - Dustmurodova Farangiz Dilmuratovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mualliflar ta’lim rus tilida olib boriladigan maktablarda o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyasini rivojlantirishning yangicha usullari haqida salmoqli fikrlarini berib o‘tganlar.