Miokard infarkti kasalligi haqida zamonaviy bilimlar - Umarov S.Y.; Jabbarov A.A.; Maksudova M.X. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada miokard infarktining etiologiyasi, patogenezi, tasnifi, diagnostikasi, klinik ko'rinishi va davosi yoritilgan, adabiyotlarni ko'rib chiqish, shuningdek, kasallanish tuzilishi tasvirlangan.