MАTЕMАTIKА O‘QITISHNING UMUMTА’LIMIY MАQSАDI - Egamqulov Abbos Ismatulla o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annatatsiya:Ushbu maqola matematik ta'limning maqsadi, mazmuni, formasi, metodlari va uning vositalarini matematika darslariga tadbiq qilish qonuniyatlari psixologik, pedagogik va didaktik nuqtai-nazardan bayon qilingan. Matematik ta'limni isloh qilish, кadrlar tayyorlash milliy dasturi va uzluksiz ta'limni amalga oshirish masalalari ham bayon etilgan