OGAHIY ASARLARIDA ANTROPONIMLAR - Abdullayeva Mardona Otanazarovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ogahiy asarlaridagi antroponimlar tahlil qilingan bo‘lib, ularning lingvopoetik xususiyatlari misollar asosida ochib beriladi.