MUSTAQILLIK YILLARIDA SUVEREN QORAQALPOGʻISTON RESPUBLIKASINING IJTIMOIY IQTISODIY TARAQQIYOTI. - Zafarov Siroj Zafar oʻgʻli (Journal of new century innovations, 2023)
Annatatsiya: Mazkur maqola, Mustaqillik yillarida suveren Qoraqalpogʻiston Respublikasining ijtimoiy iqtisodiy taraqqiyoti haqida umimit tushunchalar haqida qisqacha mazmunda keltirilgan.