MAKTABGACHA TA’LIMDA MONITORINGNING AHAMIYATI - Karimova Mavluda Odilbek qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkiloti (MTT) faoliyatini zamonaviy marketing tadqiqotlari asosida takomillashtirishning nazariy asoslari, mavzuning uslubiy jihatlari va uning o'rganilganlik darajasi keng yoritilgan. Mavzuning bugungi kundagi dolzarbligi, yosh avlod tarbiyasida va mamlakat iqtisodiyotida tutgan o'rni, ayni paytda MTT faoliyatiga oid mavjud muammo va kamchiliklar izohlab berilgan. Mavzu yuzasidan olib borilgan ilmiy tadqiqot ishlari va MTT faoliyatini takomilashtirish bo'yicha rivojlangan davlatlar tajribasi o'rganilib, tahlil qilingan.